WELKOM bij 

Creatief Atelier Puck.

Creatief Atelier Puck verzorgt al jaren creatieve cursussen en workshops op het gebied van "Home Decoration". Wij spelen zo veel mogelijk in op de nieuwste trends. 

Wij verzorgen ook verschillende cursussen voor: 

Om de kwaliteit en ontwikkeling van nieuwe  producten te waarborgen zijn wij aangesloten bij de Hobbycirkel, een opleidingskring voor cursusleidsters.

muizendoos2web.jpg (300202 bytes)

Cursussen

Ook dit seizoen worden er, naast de reeds bestaande cursussen, weer nieuwe workshops gegeven. Het hele seizoen door worden er nieuwe voorbeelden gemaakt die zowel in ons atelier als op onze website te bewonderen zijn. 

Het blijft dus interessant om cursussen te volgen bij ons. Bezoek regelmatig onze site om op de hoogte te blijven of vraag informatie aan.

Wij merken dat er een toenemende vraag is naar cursussen op maat. Cursussen die speciaal voor u en uw vrienden/collega's worden gegeven. Misschien ook een idee voor u? Zo kunnen wij in samenwerking met de Theekamer in Oud-Beijerland een creatief en culinair feestje verzorgen. U kunt dan aansluitend aan een creatieve workshop gaan genieten van een heerlijke high-tea die wordt verzorgd door de Theekamer. Dat kan op locatie maar ook in ons atelier. Laat ons uw wensen weten, er is veel mogelijk!

Materialen

Wilt u thuis verder gaan met uw hobby dan leveren wij ook alle materialen hiervoor.