Archief
Op deze pagina zal een verzameling komen van pagina's waar diverse onderwerpen op behandeld worden die niet meer actueel zijn. Toch kunnen deze nog interessant zijn om een verder beeld te krijgen over de diverse mogelijkheden.

Open Huis 20 september 2003

 

Op zaterdag 20 september was de jaarlijkse open dag bij Creatief Atelier Puck.

 

Hier kon men kennis maken met de nieuwe workshops en de vele mogelijkheden, die Creatief Atelier Puck biedt op het gebied van creatief recreŽren.

In stemmige displays werden de vele mogelijkheden getoond.

 

Ook waren er vele aanbiedingen, met kortingen tot wel 80%. Het was dan ook begrijpelijk dat men ook veel aandacht had voor de koopjes.

 

De belangstelling was groot en het kostte soms moeite om de fiets of auto kwijt te raken.

 

Wij kunnen terugkijken op een zeer succesvolle dag!

 

Standweb.jpg (8670 bytes)    parkerenweb.jpg (12910 bytes)

 

Winkelbezoekweb.jpg (11055 bytes)

 

   
Op vrijdag 11 april 2003 heeft Jolande Haagoort van Creatief Atelier Puck een demonstratie gegeven van een leuke Paas-workshop.

Dit vond plaats tijdens het RTL 4 programma "lijn 4".  Lijn4 wordt iedere werkdag uitgezonden tussen 10.00 uur en 12.00 uur op RTL4. Vanuit diverse invalshoeken, zoals lifestyle, showbizz, gezondheid en cultuur benaderen en ontvangen zij gasten. Lijn4 speelt in op actualiteit, waarbij informatie en ontspanning voor de kijker centraal staan.

Kerstmarkt

Op zaterdag 21 december 2002 was Creatief Atelier Puck aanwezig op de Creatieve Kerstmarkt in de Lindenhoeve te Oud-Beijerland.

Creatief Atelier Puck verzorgde hier workshops voor groot en klein. Iedereen ging naar huis met een leuk en geslaagd windlicht. Al of niet in kerstsfeer.

Klik hier voor een impressie.